• Email: sales@rumotek.com
  • Magnet SmCo

    Katrangan singkat:

    Magnet SmCo nggambarake bahan magnetik generasi paling anyar. Dheweke dikembangake luwih saka 40 taun kepungkur lan ngenalake jaman motor magnet permanen. Nalika semana, logam bumi langka iki regane larang banget. Sajrone taun 1980an, materi SmCo saya diganti magnet NdFeB. Amarga rega rega sing dramatis ing neodymium lan disprosium bumi langka (Nd / Dy), bahan iki saiki dadi popularitas ing aplikasi kanthi suhu sing luwih dhuwur (150 ° C - 200 ° C). Nanging, ana watesan sing ditemtokake babagan remanensi maksimum. Rong jinis utama magnet SmCo kasedhiya, jinis 1: 5 (SmCo5) lan 2:17 jinis (Sm2Co17). Magnet SmCo duwe sifat magnetik lan sifat suhu super dhuwur.


    Detail Produk

    Tag Produk

    Sinter SmCo Magnet Properties fisik
    Materi Sasmita Remanence Pandhita Temp.- Coeff. Saka Br Pasukan Coercive Pasukan Koinsif Intrinsik Pandhita Temp-Coeff. Saka Hcj Maks. Produk Energi Maks. Suhu Operasi Kapadhetan
    Br (KGs) Hcb (KOe) Hcj (KOe) (BH) maks. (MGOe) g / cm³
    SmCo5 XG16 8.1-8.5 -0.050 7.8-8.3 15-23 -0.30 14-16 250 ℃ 8.3
    XG18 8.5-9.0 -0.050 8.3-8.8 15-23 -0.30 16-18 250 ℃ 8.3
    XG20 9.0-9.4 -0.050 8.5-9.1 15-23 -0.30 19-21 250 ℃ 8.3
    XG22 9.2-9.6 -0.050 8.9-9.4 15-23 -0.30 20-22 250 ℃ 8.3
    XG24 9.6-10.0 -0.050 9.2-9.7 15-23 -0.30 22-24 250 ℃ 8.3
    XG16S 7.9-8.4 -0.050 7.7-8.3 ≥23 -0,28 15-17 250 ℃ 8.3
    XG18S 8.4-8.9 -0.050 8.1-8.7 ≥23 -0,28 17-19 250 ℃ 8.3
    XG20S 8.9-9.3 -0.050 8.6-9.2 ≥23 -0,28 19-21 250 ℃ 8.3
    XG22S 9.2-9.6 -0.050 8.9-9.5 ≥23 -0,28 21-23 250 ℃ 8.3
    XG24S 9.6-10.0 -0.050 9.3-9.9 ≥23 -0,28 23-25 250 ℃ 8.3
    Sm2Co17 XG24H 9.5-10.2 -0.025 8.7-9.6 ≥25 -0.20 22-24 350 ℃ 8.3
    XG26H 10.2-10.5 -0.030 9.4-10.0 ≥25 -0.20 24-26 350 ℃ 8.3
    XG28H 10.3-10.8 -0.035 9.5-10.2 ≥25 -0.20 26-28 350 ℃ 8.3
    XG30H 10.8-11.0 -0.035 9.9-10.5 ≥25 -0.20 28-30 350 ℃ 8.3
    XG32H 11.0-11.3 -0.035 10.2-10.8 ≥25 -0.20 29-32 350 ℃ 8.3
    XG22 9.3-9.7 -0.020 8.5-9.3 ≥18 -0.20 20-23 300 ℃ 8.3
    XG24 9.5-10.2 -0.025 8.7-9.6 ≥18 -0.20 22-24 300 ℃ 8.3
    XG26 10.2-10.5 -0.030 9.4-10.0 ≥18 -0.20 24-26 300 ℃ 8.3
    XG28 10.3-10.8 -0.035 9.5-10.2 ≥18 -0.20 26-28 300 ℃ 8.3
    XG30 10.8-11.0 -0.035 9.9-10.5 ≥18 -0.20 28-30 300 ℃ 8.3
    XG32 11.0-11.3 -0.035 10.2-10.8 ≥18 -0.20 29-32 300 ℃ 8.3
    XG26M 10.2-10.5 -0.035 8.5-9.8 12-18 -0.20 24-26 300 ℃ 8.3
    XG28M 10.3-10.8 -0.035 8.5-10.0 12-18 -0.20 26-28 300 ℃ 8.3
    XG30M 10.8-11.0 -0.035 8.5-10.5 12-18 -0.20 28-30 300 ℃ 8.3
    XG32M 11.0-11.3 -0.035 8.5-10.7 12-18 -0.20 29-32 300 ℃ 8.3
    XG24L 9.5-10.2 -0.025 6.8-9.0 8-12 -0.20 22-24 250 ℃ 8.3
    XG26L 10.2-10.5 -0.035 6.8-9.4 8-12 -0.20 24-26 250 ℃ 8.3
    XG28L 10.3-10.8 -0.035 6.8-9.6 8-12 -0.20 26-28 250 ℃ 8.3
    XG30L 10.8-11.5 -0.035 6.8-10.0 8-12 -0.20 28-30 250 ℃ 8.3
    XG32L 11.0-11.5 -0.035 6.8-10.2 8-12 -0.20 29-32 250 ℃ 8.3
     Cathetan:
    · Kita tetep padha karo ing ndhuwur kajaba sing ditemtokake saka pelanggan. Suhu curie lan koefisien suhu mung kanggo referensi, ora minangka dhasar keputusan. · Suhu kerja maksimum magnet bisa diganti amarga rasio dawa lan diameter lan faktor lingkungan.

     

    Kauntungan:
    Panganggone magnet kasebut dikondisi kanthi suhu ing kisaran udakara 250ºC nganti 350ºC lan suhu Curie bisa nganti padha

    yaiku 710 nganti 880 ° C. Mula, magnet SmCo duwe stabilitas magnetik sing paling apik amarga resistensi sing unggul tumrap suhu dhuwur.

    Magnet SmCo ditondoi kanthi tahan korosi sing dhuwur banget, ora ana lapisan sing dibutuhake kanggo nglindhungi permukaan.

     

    Fitur:
    Kerugian magnet SmCo yaiku bahan sing gampang ditandhani - faktor sing kudu dipikirake nalika diproses.

    Magnetik galvanis utawa dilapisi elektrodeposis katodik kanggo aplikasi tartamtu.

     

    Aplikasi:
    Ing suhu operasi sing dhuwur, korosi sing dhuwur lan resistensi oksidasi penting banget. Kayata, magnetron elektronik,Magnettransmisi ic,

    Perawatan magnetik, Magnistor, lsp.

    Kabeh nilai sing ditemtokake ditemtokake nggunakake conto standar miturut IEC 60404-5. Spesifikasi ing ngisor iki minangka nilai referensi lan bisa uga

    beda. Maks. suhu operasi gumantung karo dimensi magnet lan aplikasi tartamtu. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kami

    insinyur aplikasi.

     

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita