• Email: sales@rumotek.com
  • Rumotek ngetrapake kualitas, manufaktur canggih sing luar biasa,
    lan desain magnetik inovatif supaya sukses lan tuwuhing organisasi ing organisasi.

    Produk sing ditampilake

    RUMOTEK negesake industri magnet minangka salah sawijining perusahaan terkemuka sing ngasilake NdFeB,
    Majelis SmCo, AlNiCo, Keramik lan Magnetik.
    —RUMOTEK—

    Napa Pilih Kita?

    RUMOTEK minangka Pilihan sing tepat
      • Profesional Lisensi

      • Pengerjaan kualitas

      • Jaminan Kepuasan

      • Layanan Diandelake

      • Prakiraan Gratis

    bf4cce621
    • fc

    Profil Perusahaan

    RUMOTEK minangka Pilihan sing tepat

    Tim kita kalebu profesional sing dipercaya sing dilatih kanggo ngatasi kabeh aspek proyek magnetik. Rumotek minangka perusahaan instalasi, inspeksi lan pemeliharaan akurasi sing misuwur, sing kalebu ing wilayah Eropa lan Amerika Utara.