• Email: sales@rumotek.com
  • Babagan Kita

    1

    Tim kita kalebu profesional sing dipercaya sing dilatih kanggo ngatasi kabeh aspek proyek magnetik. Rumotek minangka perusahaan instalasi, inspeksi lan pemeliharaan akurasi sing misuwur, sing kalebu ing wilayah Eropa lan Amerika Utara.

    Tim magnetisme kita nyedhiyakake perawatan instalasi perabot magnetik lan peralatan. Kabeh proses kasebut tundhuk tenan karo sistem kontrol mutu ISO 9001: 2008 lan ISO / TS 16949: 2009. Saben insinyur wiwit melu ing proyek magnetik adhedhasar paling ora 6 taun pengalaman ing magnetisme kalebu gambar CAD, desain lan aplikasi peralatan lan perlengkapan, prototipe ngrampungake lan nyoba. Iki ngidini kita nawakake layanan profesional paling dhuwur kanggo sampeyan.

    Keunggulan, diwiwiti kanthi latihan

    RUMOTEK negesake industri magnet minangka salah sawijining perusahaan terkemuka sing ngasilake Majelis NdFeB, SmCo, AlNiCo, Keramik lan Magnetik.

    Tim desainer sing apik banget wis mbedakake sejarah perusahaan wiwit wiwitan lan mesthi nuntun evolusi produk sing ngetutake dalan ORIGINALitas, LENGKAP lan KUALITAS TANPA KOMPROMI.

    Akeh taun instalasi lan mesin mesin magnetik nyedhiyakake visi global teknis lan praktis babagan kabeh sing ana gandhengane karo magnetisme.

    Standar kualitas tinggi, perhatian ing desain lan profesionalisme komersial minangka bahan sing menehi RUMOTEK sukses ing China lan luar negeri minangka salah sawijining operator industri magnet sing paling mumpuni.

    Care kanggo rincian, desain pribadi, pilihan bahan sing ati-ati, pangembangan teknologi terus-terusan lan perhatian maksimum kanggo kepuasan pelanggan. Standar kualitas tinggi, perhatian ing desain lan profesionalisme komersial minangka bahan sing nggawe produk RUMOTEK dadi pilihan sing tepat.

    333
    111

    Misi Kita

    Rumotek ngetrapake kualitas apik, manufaktur canggih, lan desain magnetik inovatif supaya sukses lan tuwuhing organisasi kita.

    Visi Kita

    Visi Rumotek yaiku dadi penyedia solusi magnetik sing semangat, dinamis, lan integral. Kita ngrintis pangembangan aplikasi lan teknologi sing nutup kesenjangan mitra bisnis utama sing diadhepi kanggo maju solusi canggih.

    Budaya Kita

    Budaya Rumotek menehi kekuwatan marang tim kita kanggo nggawe inovasi, sinau, lan menehi solusi sing kena pengaruh positif marang jagad kita. Lingkungan sing dinamis lan prewangan kanggo para wong sing duwe kinerja dhuwur seneng banget karo solusi sing diwenehake kanggo para pelanggan. Kita nandur modal ing tim lan komunitas.

    Kapabilitas

    Desain lan Teknik: Rumotek nawakake kemampuan pangembangan layanan kanthi nggunakake macem-macem piranti lunak simulasi magnetik 2D lan 3D. Macem-macem paduan magnetik standar lan eksotis diwenehake kanggo pabrikan prototipe utawa produk produksi. Rumotek ngrancang lan ngasilake solusi magnetik kanggo proyek ing:

    • Alat Otomotif

    • Kontrol Gerak Listrik

    • Layanan Lapangan Minyak

    • Sistem Audio

    • Penanganan Bahan Konveyor

    • Pemisahan Ferrous

    • Sistem Rem lan Kopling

    • Program Aeroangkasa lan Pertahanan

    • Pemicu sensor

    • Deposisi Film lancip lan Annealing Magnetik

    • Macem-macem aplikasi Nyekeli lan Ngangkat

    • Sistem Keamanan Ngunci