• Email: sales@rumotek.com
  • Magnet NdFeB sing Sinter

    Katrangan singkat:

    Magnet Neodymium (NdFeB) - magnet permanen bumi langka sing kasusun saka neodymium, wesi lan boron, China miwiti pertambangan domestik ing taun 1980an. Magnet NeFeB dikompres lan disinter ing swasana protèktif. Yen proses ora dikontrol kanthi apik, bakal nyebabake cacat kualitas amarga korosi. Ing SURTIME, kita ngilangi masalah kasebut wiwit wiwitan kanthi nggawa kontrol kualitas lan nganggep bisa dadi bagean sing penting, ora mung ing produk pungkasan nanging uga sajrone proses kritis ing situs.


    Detail Produk

    Tag Produk

    Sipat fisik Magnetik NdFeB sing disinter
    Sasmita Remanence Pandhita Temp.- Coeff. Saka Br Pasukan Coercive Pasukan Koinsif Intrinsik Pandhita Temp.- Coeff. Saka Hcj Maks. Produk Energi Maks. Suhu Operasi Kapadhetan
    Br (KGs) Hcb (KOe) Hcj (KOe) (BH) maks. (MGOe) g / cm³
    N35 11.7-12.2 -0.11 ~ -0.12 ≥10.9 ≥12 -0.58 ~ -0.78 33-36 80 7.6
    N38 12.2-12.5 -0.11 ~ -0.12 ≥11.3 ≥12 -0.58 ~ -0.78 36-39 80 7.6
    N40 12.5-12.8 -0.11 ~ -0.12 ≥11.5 ≥12 -0.58 ~ -0.78 38-41 80 7.6
    N42 12.8-13.2 -0.11 ~ -0.12 ≥11.5 ≥12 -0.58 ~ -0.78 40-43 80 7.6
    N45 13.2-13.8 -0.11 ~ -0.12 ≥11.6 ≥12 -0.58 ~ -0.78 43-46 80 7.6
    N48 13.8-14.2 -0.11 ~ -0.12 ≥11.6 ≥12 -0.58 ~ -0.78 46-49 80 7.6
    N50 14.0-14.5 -0.11 ~ -0.12 ≥10.0 ≥12 -0.58 ~ -0.78 48-51 80 7.6
    N52 14.3-14.8 -0.11 ~ -0.12 ≥10.0 ≥12 -0.58 ~ -0.78 50-53 80 7.6
    N33M 11.3-11.7 -0.11 ~ -0.12 ≥10.5 ≥14 -0.58 ~ -0.72 31-33 100 ℃ 7.6
    N35M 11.7-12.2 -0.11 ~ -0.12 ≥10.9 ≥14 -0.58 ~ -0.72 33-36 100 ℃ 7.6
    N38M 12.2-12.5 -0.11 ~ -0.12 ≥11.3 ≥14 -0.58 ~ -0.72 36-39 100 ℃ 7.6
    N40M 12.5-12.8 -0.11 ~ -0.12 ≥11.6 ≥14 -0.58 ~ -0.72 38-41 100 ℃ 7.6
    N42M 12.8-13.2 -0.11 ~ -0.12 ≥12.0 ≥14 -0.58 ~ -0.72 40-43 100 ℃ 7.6
    N45M 13.2-13.8 -0.11 ~ -0.12 ≥12.5 ≥14 -0.58 ~ -0.72 43-46 100 ℃ 7.6
    N48M 13.6-14.3 -0.11 ~ -0.12 ≥12.9 ≥14 -0.58 ~ -0.72 46-49 100 ℃ 7.6
    N50M 14.0-14.5 -0.11 ~ -0.12 ≥13.0 ≥14 -0.58 ~ -0.72 48-51 100 ℃ 7.6
    N35H 11.7-12.2 -0.11 ~ -0.12 ≥10.9 ≥17 -0.58 ~ -0.70 33-36 120 ℃ 7.6
    N38H 12.2-12.5 -0.11 ~ -0.12 ≥11.3 ≥17 -0.58 ~ -0.70 36-39 120 ℃ 7.6
    N40H 12.5-12.8 -0.11 ~ -0.12 ≥11.6 ≥17 -0.58 ~ -0.70 38-41 120 ℃ 7.6
    N42H 12.8-13.2 -0.11 ~ -0.12 ≥12.0 ≥17 -0.58 ~ -0.70 40-43 120 ℃ 7.6
    N45H 13.2-13.6 -0.11 ~ -0.12 ≥12.1 ≥17 -0.58 ~ -0.70 43-46 120 ℃ 7.6
    N48H 13.7-14.3 -0.11 ~ -0.12 ≥12.5 ≥17 -0.58 ~ -0.70 46-49 120 ℃ 7.6
    N35SH 11.7-12.2 -0.11 ~ -0.12 ≥11.0 ≥20 -0.56 ~ -0.70 33-36 150 7.6
    N38SH 12.2-12.5 -0.11 ~ -0.12 ≥11.4 ≥20 -0.56 ~ -0.70 36-39 150 7.6
    N40SH 12.5-12.8 -0.11 ~ -0.12 ≥11.8 ≥20 -0.56 ~ -0.70 38-41 150 7.6
    N42SH 12.8-13.2 -0.11 ~ -0.12 ≥12.4 ≥20 -0.56 ~ -0.70 40-43 150 7.6
    N45SH 13.2-13.8 -0.11 ~ -0.12 ≥12.6 ≥20 -0.56 ~ -0.70 43-46 150 7.6
    N28UH 10.2-10.8 -0.11 ~ -0.12 ≥9.6 ≥25 -0.52 ~ -0.70 26-29 180 ℃ 7.6
    N30UH 10.8-11.3 -0.11 ~ -0.12 ≥10.2 ≥25 -0.52 ~ -0.70 28-31 180 ℃ 7.6
    N33UH 11.3-11.7 -0.11 ~ -0.12 ≥10.7 ≥25 -0.52 ~ -0.70 31-34 180 ℃ 7.6
    N35UH 11.8-12.2 -0.11 ~ -0.12 ≥10.8 ≥25 -0.52 ~ -0.70 33-36 180 ℃ 7.6
    N38UH 12.2-12.5 -0.11 ~ -0.12 ≥11.0 ≥25 -0.52 ~ -0.70 36-39 180 ℃ 7.6
    N40UH 12.5-12.8 -0.11 ~ -0.12 ≥11.3 ≥25 -0.52 ~ -0.70 38-41 180 ℃ 7.6
    N28EH 10.4-10.9 -0.105 ~ -0.120 ≥9.8 ≥30 -0,48 ~ -0,70 26-29 200 ℃ 7.6
    N30EH 10.8-11.3 -0.105 ~ -0.120 ≥10.2 ≥30 -0,48 ~ -0,70 28-31 200 ℃ 7.6
    N33EH 11.3-11.7 -0.105 ~ -0.120 ≥10.5 ≥30 -0,48 ~ -0,70 31-34 200 ℃ 7.6
    N35EH 11.7-12.2 -0.105 ~ -0.120 ≥11.0 ≥30 -0,48 ~ -0,70 33-36 200 ℃ 7.6
    N38EH 12.2-12.5 -0.105 ~ -0.120 ≥11.3 ≥30 -0,48 ~ -0,70 36-39 200 ℃ 7.6
    N28AH 10.4-10.9 -0.105 ~ -0.120 ≥9.9 ≥33 -0,45 ~ -0,70 26-29 230 ℃ 7.6
    N30AH 10.8-11.3 -0.105 ~ -0.120 ≥10.3 ≥33 -0,45 ~ -0,70 28-31 230 ℃ 7.6
    N33AH 11.3-11.7 -0.105 ~ -0.120 ≥10.6 ≥33 -0,45 ~ -0,70 31-34 230 ℃ 7.6
     Cathetan:
    · Ing suhu kerja 20 ℃ ± 2 ℃, ing ndhuwur paramèter magnetik lan sifat fisik dites, kanthi kekuwatan magnetik sing ora bisa diendhani ora luwih saka 5%. · Suhu kerja maksimal magnet bisa diganti amarga rasio dawa lan diameter lan faktor lingkungan .


    Kauntungan:

    Properti magnet kasebut luwih unggul tinimbang sing tradisional lan saiki dadi aplikasi sing paling kuat. Sing dhuwur

    coercivity lan remanence dhuwur ngidini desain anyar lan kemungkinan nambah medan magnet aplikasi nalika papan diwatesi

    utawa ing endi dibutuhake medan magnet sing kuat.

    Magnet NdFeB rentan banget karo korosi. Mula mbutuhake lapisan lumahing protèktif. Panganggone magnet NdFeB dikondiseni

    kanthi suhu ing kisaran udakara 80ºC nganti 230ºC. Uga bisa digunakake ing suhu ing ngisor 0 ℃.

    Aplikasi:
    Magnet Neodymium digunakake minangka macem-macem jinis lensa magnetik kanggo fokus, defleksi partikel sing dikenani biaya ing elektronik, sistem rem,

    netes, sensor, sistem magnetik ing motor rotor lan mikro, lan lapangan ilmu, obat (tomografi, spektrometri NMR), lsp.

     

    Saiki, magnet NdFeB digunakake kanthi akeh ing saindenging jagad. Pangembangan materi iki durung rampung; remanence

    lan kekuatan lapangan coercive saya saya tambah. Energi magnet NdFeB sing dhuwur tegese motor lan sensor bisa dibangun

    saya cilik - lan iki tegese nambah efisiensi kinerja. Dandan sing terus-terusan ngidini materi sing apik iki bisa dadi

    lumrahe dilebokake ing wilayah anyar.

    Kabeh nilai sing ditemtokake ditemtokake nggunakake conto standar miturut IEC 60404-5. Spesifikasi ing ngisor iki minangka nilai referensi lan

    bisa uga beda. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi insinyur aplikasi.

     

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita