• Email: sales@rumotek.com
  • Magnet AlNiCo

    Katrangan singkat:

    Paduan AlNiCo biasane kalebu aluminium, nikel, kobalt, tembaga, wesi lan titanium. Ing sawetara biji kobalt lan / utawa titanium bisa disingkirake. Uga wesi kasebut bisa ngemot tambahan silikon, kolumbium, zirkonium utawa unsur liyane sing ningkatake tanggapan perawatan panas salah sawijining ciri magnetik. Paduan AlNiCo dibentuk kanthi proses casting utawa bubuk metalurgi.


    Detail Produk

    Tag Produk

    Cast Properties Fisik Magnetik AlNiCo
    Materi Sasmita Remanence Pandhita Temp-Coeff. Saka Br Coercivity Pandhita Temp-Coeff. Saka Hcj Maks. Produk Energi Maks. Suhu Operasi Kapadhetan
    Br (KGs) Hcb (KOe) (BH) maks. (MGOe) g / cm³
    Isotropik LN9 6.8 -0.03 0,38 -0.02 1.13 450 ℃ 6.9
    Isotropik LN10 6.0 -0.03 0,50 -0.02 1.20 450 ℃ 6.9
    Isotropik LNG12 7.2 -0.03 0,50 +0.02 1,55 450 ℃ 7.0
    Isotropik LNG13 7.0 -0.03 0,60 +0.02 1,60 450 ℃ 7.0
    Isotropik LNGT18 5.8 -0.025 1,25 +0.02 2.20 550 7.3
    Anisotropika LNG37 12.0 -0.02 0,60 +0.02 1,65 525 7.3
    Anisotropika LNG40 12.5 -0.02 0,60 +0.02 5.00 525 7.3
    Anisotropika LNG44 12.5 -0.02 0,65 +0.02 5.50 525 7.3
    Anisotropika LNG52 13.0 -0.02 0,70 +0.02 6.50 525 7.3
    Anisotropika LNG60 13.5 -0.02 0,74 +0.02 7.50 525 7.3
    Anisotropika LNGT28 10.8 -0.02 0,72 +0.03 3.50 525 7.3
    Anisotropika LNGT36J 7.0 -0.025 1,75 +0.02 4,50 550 7.3
    Anisotropika LNGT32 8.0 -0.025 1,25 +0.02 4.00 550 7.3
    Anisotropika LNGT40 8.0 -0.025 1.38 +0.02 5.00 550 7.3
    Anisotropika LNGT60 9.0 -0.025 1.38 +0.02 7.50 550 7.3
    Anisotropika LNGT72 10.5 -0.025 1.40 +0.02 9.00 550 7.3
    Properti Fisik Magnet Sinter
    Materi Sasmita Remanence Pandhita Temp-Coeff. Saka Br Coercivity Coercivity Pandhita Temp-Coeff. Saka Hcj Maks. Produk Energi Maks. Suhu Operasi Kapadhetan
    Br (KGs) Hcb (KA / m) Hcj (KA / m) (BH) maks. (KJ / m³) g / cm³
    Isotropik SALNICO4 / 1 8.7-8.9 -0.02 9-11 10-12 -0.03 ~ 0,03 3.2-4.8 750 ℃ 6.8
    Isotropik SALNICO8 / 5 5.3-6.2 -0.02 45-50 47-52 -0.03 ~ 0,03 8.5-9.5 750 ℃ 6.8
    Isotropik SALNICO10 / 5 6.3-7.0 -0.02 48-56 50-58 -0.03 ~ 0,03 9.5-11.0 780 6.8
    Isotropik SALNICO12 / 5 7.0-7.5 -0.02 50-56 53-58 -0.03 ~ 0,03 11.0-13.0 800 ℃ 7
    Isotropik SALNICO14 / 5 7.3-8.0 -0.02 47-50 50-53 -0.03 ~ 0,03 13.0-15.0 790 7.1
    Isotropik SALNICO14 / 6 6.2-8.1 -0.02 56-64 58-66 -0.03 ~ 0,03 14.0-16.0 790 7.1
    Isotropik SALNICO14 / 8 5.5-6.1 -0.01 75-88 80-92 -0.03 ~ 0,03 14.0-16.0 850 7.1
    Isotropik SALNICO18 / 10 5.7-6.2 -0.01 92-100 99-107 -0.03 ~ 0,03 16.0-19.0 860 7.2
    Anisotropika SALNICO35 / 5 11-12 -0.02 48-52 50-54 -0.03 ~ 0,03 35.0-39.0 850 7.2
    Anisotropika SALNICO29 / 6 9.7-10.9 -0.02 58-64 60-66 -0.03 ~ 0,03 29.0-33.0 860 7.2
    Anisotropika SALNICO32 / 10 7.7-8.7 -0.01 90-104 94-109 -0.03 ~ 0,03 33.0-38.0 860 7.2
    Anisotropika SALNICO33 / 11 7.0-8.0 -0.01 107-115 111-119 -0.03 ~ 0,03 33.0-38.0 860 7.2
    Anisotropika SALNICO39 / 12 8.3-9.0 -0.01 115-123 119-127 -0.03 ~ 0,03 39.0-43.0 860 7.25
    Anisotropika SALNICO44 / 12 9.0-9.5 -0.01 119-127 124-132 -0.03 ~ 0,03 44.0-48.0 860 7.25
    Anisotropika SALNICO37 / 15 7.0-8.0 -0.1 143-151 150-158 -0.03 ~ 0,03 37.0-41.0 870 7.2
     Cathetan:
    · Kita tetep padha karo ing ndhuwur kajaba sing ditemtokake saka pelanggan. Suhu curie lan koefisien suhu mung kanggo referensi, ora minangka basis keputusan.
    · Suhu kerja maksimum magnet bisa diganti amarga rasio dawa lan diameter lan faktor lingkungan.

    Fitur:
    1. Magnet AlNiCo nduwe induksi remanen sing dhuwur nanging kurang meksa. Kerjane stabil ing suhu ekstrem, njaga karakteristik magnetik ing antarane

    –250ºC lan 550ºC. Adhedhasar induksi magnetik sing unggul, umume digunakake kanggo ngukur peralatan lan sistem deteksi.

    2. Alnico minangka bahan sing ringkih lan mung bisa diowahi nalika proses casting. Orientasi sing ditindakake sajrone ngobati panas, ngasilake medan magnet

    kanthi arah magnetisasi sing wis ditemtokake.

    3. Amarga kekuatan paksaan sing sithik, magnet AlNiCo bisa gampang kena pengaruh gaya magnet balik lan pengaruh zat besi. Mula dheweke bisa gampang demagnetisasi

    dening pengaruh njaba. Amarga iki, magnet AlNiCo ora kudu disimpen lan dikemas karo cagak sing padha bertentangan.

    4. Ing sirkuit terbuka, jatah dawa / diameter (L / D) paling ora kudu 4: 1. Kanthi dawa sing luwih cekak

    5. Magnet AlNiCo tumindak apik tumrap oksidasi. Ora ana lapisan sing dibutuhake kanggo nglindhungi permukaan.

     

    Aplikasi :
    Gunakake ing produk sensitivitas dhuwur kayata Instrumen, Meter, Ponsel, bagean Mobil. Piranti elektroakoustik, Motor, Pengajaran lan Aeroangkasa

    militèr lsp.

    Kabeh nilai sing ditemtokake ditemtokake nggunakake conto standar miturut IEC 60404-5. Spesifikasi ing ngisor iki minangka nilai referensi lan bisa uga beda.

     

     

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita